XIAN DELICIOUS FOODS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xian Delicious Foods Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 18:37 5 flinterdunne stukjes vlees. Noedels niet gaar
1 apr 2024 om 21:16 Good evening, We liked the noodles, but the Chinese burgers contained a lot of pieces of fat and we had to throw them away. Perhaps, this is the way this restaurant prepares it, but it is not what we are used to. We'd appreciate a partial refund.
10 mrt 2024 om 0:21 Vegetarische noodles waren aan elkaar geklonterd dus een baksteen noodles, erg veel knoflook. Waarschijnlijk lekkerder als je die vers eet in het restaurant. De hot oil noodles met kip waren lekker.
24 feb 2024 om 21:26 De noedelsoep was lekker, maar ik had een bakje groenten erbij besteld voor €4,99. Inhoud: letterlijk drie stronkjes broccoli, twee stronkjes bloemkool, wat snippers wortel en 1 shitake. Dat was echt geen €4,99 waard! Eerder €1,50. Piepklein bakje.
22 feb 2024 om 20:36 2uur en15 min op eten gewacht. Is een beetje te lang
15 feb 2024 om 20:18 Take away was lekkerder. Ditmaal thuisbezorgd. De noodles waren zoals bij de vorige review aangegeven aan elkaar geplakt.
18 jan 2024 om 7:02 Eten was lekker, maar zoals in andere reviews te zien is, komen de noedels als een bonk in het bakje. Delivery duurde heel erg lang, ik heb meer dan anderhalf uur moet wachten, toen ik ze belde was het heel onduidelijk wat precies de situatie was.
25 dec 2023 om 10:01 Gewoon top
17 dec 2023 om 20:23 It was indeed a beton block of noodles. Soup quite tasteless.
7 dec 2023 om 0:00 bestel altijd in de zaak en nu een keer bezorgd dit was zeker lekker
14 nov 2023 om 23:18 Altijd lekker eten in de zaak. Voor het eerst late bezorgen. Viel tegen. De noodles zaten helemaal vastgekoekt. De soep had weinig smaak en was ook niet goed ingepakt, allemaal uitgelopen in het plastic tasje. Daar eten, ja. Nog eens bezorgen, nee
12 nov 2023 om 22:13 Lekker eten en bezorging binnen een uur. Dumplings nog lekker krokant. Noodles waren wel helemaal aan elkaar vastgeplakt maar dat voorkom je de k ik niet echt. Soep netjes apart verpakt en verder erg smaakvol.